Over mij

Liesbeth is de naam.

Liesbeth Corthals om volledig te zijn. 

Ik ben freelance copywriter, redacteur, tekstcorrector en vertaler.

Hoe dat gaat? Meestal zit ik alleen in een rustige kamer. Vergezeld van mijn computer. Op de achtergrond een muziekje dat het geluid van mijn klavier net niet overstemt. Vaak met een kop dampende thee. Zonder suiker of honing. Gewoon puur. Net als de woorden die uit mijn vingers tokkelen.

Over mij dus...

Geboren in het jaar dat de eerste Apple Macintosh over de toonbank ging, Prince zijn klassieker ‘Purple Rain’ uitbracht en ‘Miami Vice’ ons scherm kleurde met linnen kostuums, donkere Ray-Ban zonnebrillen, geföhnd haar en mouwloze T-shirts.

Op professioneel vlak heb ik de geijkte paden bewandeld en vele watertjes doorzwommen. Opgeleid als journalist, mijn eerste sporen verdiend bij een bedrijfsrevisor, een ommezwaai gemaakt als ‘internal communication specialist’ in de energiesector, om me daarna verder te ontwikkelen als allround communicatieverantwoordelijke in een openbaar ziekenhuis… what’s in a name.

Ik weet in ieder geval met mijn frisse blik, hands-on mentaliteit en expertise snel een klantvraag te vertalen naar een inhoudelijk en creatief schrijfsel. Mijn jarenlange ervaring en knowhow stel ik graag ten dienste van gedreven en inspirerende mensen zoals u.

Flexibel

Ik kom in actie wanneer u dat wil: op een vast moment, sporadisch, op piekmomenten... Overuren zijn nooit een issue. Ik werk tot de opdracht écht af is.

Betrokken

Ik bijt me vast in uw verhaal. Ik bekijk het als een potentiële klant en stel precies die vragen die uw klanten beantwoord willen zien.

Van alle markten thuis

Geen enge hokjes voor mij. Met oprechte nieuwsgierigheid en door jarenlange ervaring in verschillende sectoren plooi ik mijn teksten tot ze precies goed zitten.