Portfolio

Mobitec

Voor Mobitec, hét Belgische merk voor tafels en stoelen, kneed ik al enkele jaren Franse en Duitse basisteksten om tot commercieel toegankelijke en wervende Nederlandse content, offline en online.

Merckx Hairstyling

Woorden zeggen veel. Maar niet alles. Nele van Merckx Hairstyling vertrouwt me al enkele jaren de content op haar Facebook- en Instagrampagina toe, net als de mailings naar de klanten.

Comith

Een communicatiebureau als Comith gaat verder waar andere bureaus stoppen. Ze begeleiden de meeste brede waaier aan klanten tot over de eindstreep zowel in beeld, in tekst, op print als online. Vaak doen ze daarvoor een beroep op mijn woorden.

Ooit werkte ik vanuit het zonnige Malta. Vandaag ligt mijn vaste stek in Meldert, maar goede relaties zijn er om onderhouden te worden. Izola Bank vraagt me nog steeds om hun Nederlandse content even raak te laten klinken als de basisteksten in het Engels.

A.S.Z. Ziekenhuis

Als ex-communicatieverantwoordelijke van dit ziekenhuis ken ik de huisstijl en tone of voice door en door. Ik neem geregeld het personeels- of artsenmagazine voor mijn rekening (zowel qua copy als lay-out), net als jaarverslagen (gedrukt of online). 

Liesbeth schrijft.

Een eigen huisstijl ontwerpen is belangrijk. Tenslotte is dat een beetje het visitekaartje van uw bedrijf. Uw huisstijl en logo bepalen grotendeels de uitstraling van uw onderneming. Dat is in mijn geval niet anders…